Over Lambrechtsen Holding B.V.

 

 

In 2014 werd IVA training 100% eigendom van Barend Lambrechtsen, en in 2015 veranderde de naam in KPI Training.

KPI staat voor: Krachtig, Praktijkgericht en Innovatief.

De geschiedenis van Lambrechtsen holding

Barend is een echte “Petrol head” met een grote interesse in en kennis van leasing.

In het begin

In de periode 1986 – 1988 volgde Barend Lambrechtsen het A-programma (kort HBO) aan de IVA Business School te Driebergen. Als verkoper bedrijfswagens bij het merk DAF is hij zijn carrière begonnen.

Na twee jaar met technische producten in de verkoop aan het werk geweest te zijn, wilde hij zich graag verder verdiepen in de techniek. In de periode 1990-1995 studeerde hij aan de HTS autotechniek te Apeldoorn. (Nu HAN Automotive Arnhem).

Weer kwam hij in een commerciële functie terecht. Ditmaal betaald door Eurolease, een universele leasemaatschappij, vallend onder Fassam Holding. Hij ontdekte daar, dat voor ondernemers het verschil in de aanschaf van het juiste bedrijfsmiddel of busje niet in de verstrekte korting zit, maar in het aanbieden van het juiste leaseproduct.

De volgende stap

In 1999 was Barend toe aan de volgende stap: lesgeven aan de IVA Business school als docent Industriële Verkoop, met als logisch gevolg ook het ontwikkelen van het vak Leasing binnen de IVA. Tijdens die periode is Barend in contact gekomen met Roel Hindriks die al jaren de leasebranche trainingen verzorgde.

In 2004 volgde de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. De samenwerking met Hindriks was zo prettig en constructief, dat dit in 2007 leidde tot de overname van de Lease & Fleet Academy. In de succesvolle jaren zorgden een goede economie en de grote behoefte aan certificering van de leasebranche voor haar medewerkers voor uitbreiding van de activiteiten.

In 2009 werd IVA Training opgericht, samen met de IVA Driebergen. Naast mede-aandeelhouder werd hij daarvan ook directeur. In 2011 zocht Barend naar een breder team en volgde de aanstelling van een operationeel manager en een fulltime trainer voor de leasebranche. Zo kon hij zichzelf verder ontwikkelen in het consultancywerk voor de lease – en fleetbranche.

 

Terug naar de roots

2014 was het jaar om alles weer terug te brengen naar de roots, IVA training werd 100% eigendom van Barend Lambrechtsen, en in 2015 veranderde de naam in KPI Training. KPI staat voor: Krachtig, Praktijkgericht en Innovatief. Barend is een echte Petrol head met een grote interesse in leasing. Hij is een intens enthousiaste trainer. Dat wordt in praktisch elke evaluatie door zijn cursisten bevestigd.

Toekomst

Lambrechtsen Holding is nu bezig met het opricjten van een Lease Administratiekantoor.

Die gaat onder de naam Leasewijzer opgericht worden. Het administratie kantoor ondersteunt merk onaf jamkelijke garage bedrijven met net administreren van eigen lease.

 

Contact Barend Lambrechtsen

Heeft u een vraag aan ons, of wilt u iets weten over één van onze bedrijven? Alle relevante contactgegevens van Barend kunt u vinden op onze contact pagina.