Leasewijzer, Adviseur voor leasemaatschappijen en fleetowners

 

Een totaal nieuw dienstverleningsconcept dat de oude normen en waarden overboord zet. Het leasen van deze tijd.

Over Leasewijzer

Leasewijzer is ontstaan uit de gedachte dat in de steeds heftigere bewegingen van de economische conjunctuur flexibiliteit een key issue is geworden. 
De wens is bij de klant aanwezig om te werken met meer type shortlease contracten.

Naast de adviesrol van Leasewijzer, is er ruimte voor innovatie concepten binnen dit bedrijf. Meer daarover kunt u lezen op Leasewijzer

Ontdek Leasewijzer jouw partner voor een georganiseerde en onafhankelijke leaseadministratie!

Ben je van plan om je eigen leaseactiviteiten te starten of heb je een bestaand wagenpark dat beter georganiseerd moet worden? Zoek niet verder! Leasewijzer, opgericht door de ervaren professionals Barend Lambrechtsen en Mark van Hezik
staat klaar om je te ondersteunen.

Met Leasewijzer ben je verzekerd van een onafhankelijke leaseadministratie die aan al jouw behoeften voldoet. Of je als ondernemer nu net begint met leasen, of een gevestigd bedrijf dat behoefte heeft aan efficiëntere processen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect bij jouw situatie passen.

Ons deskundige team van professionals staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. We bieden advies over het opzetten van je leaseactiviteiten, het beheren van contracten en nog veel meer. We bieden ook synergie voordelen tussen onze klanten. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de lease- en automotive industrie, zorgen we ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteiten, terwijl wij de administratieve rompslomp voor onze rekening nemen.

Bij Leasewijzer geloven we in transparantie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en succes. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Leasewijzer jou kan helpen bij het opzetten en optimaliseren van jouw leaseactiviteiten. Samen bouwen we aan een georganiseerde en succesvolle toekomst!