Leasewijzer, Adviseur voor leasemaatschappijen en fleetowners

Een totaal nieuw dienstverleningsconcept dat de oude normen en waarden overboord zet. Het leasen van deze tijd.
Over Leasewijzer

Leasewijzer is ontstaan uit de gedachte dat in de steeds heftigere bewegingen van de economische conjunctuur flexibiliteit een key issue is geworden. 
De wens is bij de klant aanwezig om te werken met meer type shortlease contracten.

Advieswerkzaamheden

Barend Lambrechtsen wordt niet alleen ingehuurd als trainer, maar ook als adviseur met name voor leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. Deze activiteit wordt onder de naam Leasewijzer uitgeoefend. Dit is feitelijk geen dochter van de Holding, maar een EMZ.

Voordelen

Bij grote projecten is met name een goede inregeling van klantspecifieke afspraken in een leasesoftware pakket essentieel. Ook de fiscaliteit aangaande autobelastingen en controle mechanismes hebben de kosten aanzienlijk laten dalen bij de desbetreffende leasemaatschappij.

Innovatie

Naast de adviesrol van Leasewijzer, is er ruimte voor innovatie concepten binnen dit bedrijf. Leenwijzer en Autobemiddeling zijn daar kersverse voorbeelden van. Meer daarover kunt u lezen op Leasewijzer

Het Leasewijzer logo kunt u als promotiemateriaal downloaden in AI JPG PDF EPS GIF en PNG formaten: Logo’s van Leasewijzer (1.2mb)

Bezoek de website van Leasewijzer

Hebt u een vraag aan ons, of wilt u meer informatie over Leasewijzer? Neemt u contact op met Barend Lambrechtsen via onze contactpagina. Meer informatie over Leasewijzer:

Bezoek Leasewijzer